Lid worden

Elke lactatiekundige kan lid worden van de Belgische Vereniging van Lactatiekundigen vzw. Je kunt je aanvraag tot lidmaatschap indienen door het invullen van onderstaande gegevens, een kopie van je getuigschrift van lactatiekundige op te laden en uiteraard ook je lidgeld te betalen.

Daarnaast kan iedereen die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt zich kandidaat stellen om steunend lid te worden van de vereniging door het invullen van onderstaande gegevens. De Raad van Bestuur beslist over het lidmaatschap.

Wat mag je verwachten als lid?

  • Als lid zal je regelmatig op de hoogte gehouden worden van nieuwigheden op het vlak van lactatiekunde en van activiteiten van de BVL en van andere partners via een elektronische nieuwsbrief . Tevens ontvang je 4x per jaar via email het tijdschrift van ELACTA, de Europese vereniging van Lactatiekundigen.
  • Via de website kan je je bekend maken als lactatiekundige aan ouders en zorgverleners. Je wordt dan opgenomen in de lijst 'Lactatiekundige zoeken'
  • Als lid van de BVL geniet je korting op inschrijvingsgelden voor vormingsactiviteiten die door de BVL georganiseerd worden. Bovendien krijg je korting bij inschrijving op vormingsactiviteiten van partners, zoals de VBOV.
  • Als lid ben je automatisch lid van het ‘European Lactation Consultants Alliance’ (ELACTA). Dit is een organisatie die alle nationale verenigingen van lactatiekundigen in Europa coördineert. Zij ijvert op Europees niveau voor de bekendmaking en officialisering van het beroep lactatiekundige en organiseert Europese opleidingen en congressen. Als lid van de BVL geniet je korting op congressen en opleidingen van ELACTA.

Stap1: lidgeld

Het lidgeld t.w.v. €50 dient gestort te worden op rekeningnummer 735-0165146-40 met vermelding van ‘lidgeld + jaartal’ en je naam.
Europese overschrijvingen IBAN: BE02 7350 1651 4640 / BIC KREDBEBB

Stap2: het formulier

Vul in onderstaand formulier je gegevens in en verzend het formulier via de knop ‘submit’. Zodra je lidgeld betaald is en je het formulier invulde, zal je een bevestiging ontvangen van de vereniging.

Basisinfo

1/3

Adresgegevens zakelijk

Adresgegevens privé

Eenmaal uw lidmaatschap goedgekeurd is kunt u zich met uw emailadres en wachtwoord inloggen en zo gebruik maken van de voordelen die u als lid hebt. Klik hier om meer te weten te komen over de ledenvoordelen!

Contactgegevens privé

Gelieve alle velden correct in te vullen.

Opleidingsinfo optioneel

2/3

Basisopleiding

Lactatiekundige opleiding

Gelieve alle velden correct in te vullen.

Extra info optioneel

3/3

Bekendmaking via website www.bvl-borstvoeding.be

Bekendmaking via website kan enkel na toevoeging van een geldig getuigschrift of certificaat aan je inschrijvingsformulier.

Voor lactatiekundigen: getuigschrift postgraduaat lactatiekunde.

Voor lactatiekundigen IBCLC: een geldig IBCLC-certificaat.

Werklocatie

Gelieve akkoord te gaan met onze voorwaarden.