Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Voor (aanstaande) ouders

blij koemelkvrij -Koemelkallergie bij baby's

Koemelkeiwitallergie bij de baby is een hele uitdaging voor de ouders. Hoe kan je het herkennen en hoe pak je het aan? Dit boek is heel vlot en overzichtelijk geschreven met concrete handvaten. Een aanrader!

lees verder

Borstvoeding natuurlijk eenvoudig

Dit boek is de vertaling van de Amerikaanse bestseller ‘Breastfeeding made simple’. Het is een goede aanvulling op de boeken over borstvoeding die al op de Nederlandstalige markt aanwezig zijn.

lees verder

De Oxitocyne factor

Dr. Kerstin Uvnäs Moberg beschrijft een vergeten kant van het leven. Niet ons alledaagse stresssysteem, maar zijn ondergesneeuwde tegenhanger: het systeem van onthaasting en verbondenheid.Willen we gezond blijven, dan moeten de twee in evenwicht zijn. Het hormoon oxytocine blijkt daarbij een cruciale rol te spelen. Het wordt wel bindings- of knuffelhormoon genoemd.

lees verder

Mama tovert melk

In dit boek worden kinderen van 5 tot 12 jaar op een speelse manier vertrouwd gemaakt met borstvoeding.

lees verder

Inleiding tot Biological Nurturing, Suzanne Colson (Nederlandse vertaling)

Inleiding tot Biological Nurturing: een nieuwe kijk op borstvoeding De meeste zorgverleners geloven dat moeders moeten leren hoe ze borstvoeding moeten geven.

lees verder

Balancing Breast and Bottle

De auteurs willen moeders helpen om het bestaande dilemma bij scheiding tussen moeder en borstgevoede baby bespreekbaar te maken.  Het doel is om borstvoeding te blijven promoten en om moeders aan te zetten om verder te gaan en hun persoonlijke doelstellingen te halen.

lees verder

Breastfeeding Made Simple, Seven Natural Laws for Nursing Mothers, 2nd ed

In deze tweede editie van Breastfeeding Made Simple leggen 2 befaamde borstvoedingspecialisten de zeven natuurlijke borstvoedingswetten uit die moeders kunnen helpen om gemakkelijk en succesvol borstvoeding te geven.

lees verder

Meine Wunschgeburt, Selbstbestimmt gebären nach Kaiserschnitt: Begleitbuch für Schwangere, ihre Partner und geburtshilfliche Fachpersonen

Terug naar overzicht