Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Balancing Breast and Bottle

Auteurs Amy Peterson, BS, IBCLC and Mindy Harmer, MA, CCC-SLP, Softcover, Copyright: 2010, 172, bldz, ISBN 978-0-9823379-5-0

De auteurs willen moeders helpen om het bestaande dilemma bij scheiding tussen moeder en borstgevoede baby bespreekbaar te maken.  Het doel is om borstvoeding te blijven promoten en om moeders aan te zetten om verder te gaan en hun persoonlijke doelstellingen te halen.

Er werd onderzoek gedaan naar de professionele aanpak van International Board Certified Lactation Consultant en Spraak-taal  Pathologisten , twee unieke en met een bewust overwogen  invalshoek en tevens  met een aparte kijk op het gebruik van een artificiële speen bij borstgevoede baby’s.

“Balancing Breast and Bottle”  helpt moeders de basis kennis over borstvoeding te verstaan  en aan de hand van de wijze van zuigen een bewuste keuze te maken naar een geschikte speen. 

Praktische tips over bewaren van moedermelk, verschillende manieren van kolven ed. komen ruim aan bod.

Terug naar overzicht