Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Borstvoeding natuurlijk eenvoudig

Auteurs Nancy Mohrbacher & Kathleen Kendall-Tackett, Vertaling De Bakermat, ISBN 978-90-441-2509-2, Uitgeverij Garant, 279 blz., richtprijs € 24,50

Dit boek is de vertaling van de Amerikaanse bestseller ‘Breastfeeding made simple’. Het is een goede aanvulling op de boeken over borstvoeding die al op de Nederlandstalige markt aanwezig zijn. Het gaat uit van de basisbehoeften van een baby, waarbij borstvoeding de meest natuurlijke voeding is. Het boek is opgebouwd rond zeven voor de hand liggende principes, de natuurwetten van borstvoeding genoemd.

Ben je zorgverlener? De heldere beschrijving van de fysiologie van borstvoeding en de adviezen bij voorkomen en verhelpen van problemen, zullen je helpen om ouders beter te begeleiden bij hun keuze.Borstvoeding lijkt soms een hele uitdaging. Dit boek helpt borstvoeding eenvoudiger maken.

Terug naar overzicht